Canada

A Magyar Orvosi Kamara jelenti: 20.000


“Két hét alatt már 20.000-en jeleztétek, hogy A Magyar Orvosi Kamara tagjai akartok maradni. Köszönjük ezt az aktivitást, ami azt jelenti, hogy Magyarországon egy tenni akaró, összetartó orvosközösség fogja tovább képviselni a betegei és a hivatás érdekeit. Mindenki, akit már regisztráltunk, hamarosan megkapja az erről szóló e-mailünket” – írta a MOK portálján Nagy Marcell, a kamara titkára.

“Első körben biztosíthatunk mindenkit, gyógyítókat és a lakosságot egyaránt, hogy a Magyar Orvosi Kamara a továbbiakban is politikamentes szervezetként fog fellépni: nincs bal- és jobboldali orvoslás. Ahogy az elmúlt években, ezután is a hiteles szakmai álláspont megfogalmazását tartjuk fontosnak és nem hagyjuk, hogy a politika címkéket ragasszon ránk.

Sokan kérdeztétek az önként vállalt többletmunka-felmondások kérdését. A letétbe helyezett felmondásokat természetesen továbbra is fogadják a megyei Területi Szervezetek, április elején döntünk majd a konkrét lépésekről. Addig a tagok megtartására fókuszálunk az üzeneteink célba juttatásával” – írta.

Visit this link of Original Article

Related Articles

Back to top button